Ekspluatācijā nodotas Pillar Contractor būvētās daudzdzīvokļu ēkas projektā Trebū HOME

Nekustamā īpašuma attīstītājs AFI Europe ir nodevis ekspluatācijā projekta Trebū HOME četras jaunas daudzdzīvokļu ēkas ar 175 pilnas apdares dzīvokļiem, kuru būvniecību īstenoja Pillar Contractor.

Trebū HOME ir viens no mūsdienu Latvijas vērienīgākajiem daudzdzīvokļu ēku projektiem, kas Daugavas labajā krastā Pļavniekos veido jaunu apkaimi ar zaļu, sakoptu un mūsdienu pilsētnieku prasībām atbilstošu vidi.

Kopējā šajā kārtā uzcelto Trebū HOME jaunbūvju platība sasniedz 14 000 kvadrātmetru, turklāt līdz ar ēku būvniecību veikta vairāk nekā 15 000 kvadrātmetru plašas teritorijas labiekārtošana un apzaļumošana, tostarp izbūvētas ielas, brauktuves un ietves. Trebū HOME teritoriju caurvij ozolu aleja, kur tikko noslēgtajā projekta kārtā iestādīti vēl astoņi 4,5 metrus lieli sarkano ozolu dižstādi.

"Esam gandarīti, ka mums bija iespēja piedalīties šajā projektā. Tas bija izaicinošs, jo 21 mēneša laikā tika uzbūvētas četras daudzdzīvokļu ēkas ar kopējo platību virs 14 000 kvadrātmetru. Darbi tika izpildīti ar vislielāko rūpību un atbildību, turklāt papildus tam Pillar Contractor veica arī teritorijas inženiertīklu un ceļu izbūvi, kā arī teritorijas labiekārtošanas darbus. Sasniegtais rezultāts vēlreiz apliecina mūsu spēju strādāt kvalitatīvi un neaizmirst par svarīgām detaļām būvniecības procesā," saka Jānis Lāčaunieks, Pillar Contractor valdes priekšsēdētājs.

Ilona Striga, AFI Europe Latvia vadītāja: "Esam lepni par nepilnu divu gadu laikā paveikto četru jaunu dzīvojamo ēku būvniecību. Mājokļi šodien ir, iespējams, labākā investīcija nākotnē, un pavisam drīz to novērtēs arī Trebū HOME 175 dzīvokļu jaunie saimnieki. Trebū HOME ir ilgtermiņa projekts - šobrīd tajā apdzīvotas ir jau divas daudzdzīvokļu mājas un drīzumā tiks uzsākta nākamā būvniecības kārta, kurā plānota vēl trīs ēku būvniecība."

Četrās jaunajās Trebū HOME piecu un sešu stāvu ēkās kopumā ir 175 dzīvokļi - 35 kvadrātmetrus lieli studijas tipa dzīvokļi, 40 - 53 kvadrātmetrus lieli divistabu dzīvokļi, 66 - 82 kvadrātmetrus lieli trīsistabu dzīvokļi, kā arī 80 - 88 kvadrātmetrus plaši četru istabu dzīvokļi.

Trebū HOME iedzīvotājiem būs iespēja baudīt visas jaunā dzīvojamā kompleksa priekšrocības: A klases energoefektivitāti, bagātīgi apzaļumotu un labiekārtotu teritoriju ar atpūtas zonām - ir ierīkoti plaši apzaļumoti iekšpagalmi ar atpūtas soliņiem, vairāki rotaļu laukumi bērniem un atbilstošas vietas sporta aktivitātēm.